T Consulting

T CONSULTING

Ju ofrojmë shërbime të kontabilitetit dhe konsulenc

T Consulting është gjithmonë afër biznesit tuaj duke ju ndihmuar dhe këshilluar vazhdimisht për ta sjellur biznesin tuaj në një pikë tejet profesionale.

Shërbime profesionale nëRegjistrimin e biznesitMbajtjen e librave të kontabilitetitKonsultime biznesorePlane për biznes

Me një staf të profesionalizuar dhe të çertifikuar jemi gjithmonë afër biznesit tuaj duke ju ndihmuar që të keni sukses të vazhdueshme në aspektin financiar.

Staf ekspert

Ne ju ofrojm kujdes nga një staf ekspertësh të cilët janë profesional në punën e tyre

Konsulta profesionale

Gjithmonë afër biznesit tuaj duke u munduar të bëjmë më të mirën

Ngritje financiare

Me ne ngritja e biznesit tuaj padyshim që është e suksesshme

Nëse keni nevojë për ndihmë, merrni një konsultë

FAQ

Pytjet e shpeshta

Shumë e thjesht! - Juve ju duhet vetëm ta plotësoni formën e cilat gjendet ne faqën tonë fillestare apo tek kontakti, të shkruani informacionet e kërkuara dhe ta dërgoni mesazhin. Më pas ne do pranojm mesazhin tuaj dhe do ti përgjigjemi kërkesës tuaj duke ju ftuar në zyret tona apo edhe përmes kontaktit në telefon.