T Consulting

Jemi afër jush

Mos hezitoni të na kontaktoni

Ndihemi të privilegjuar që keni vizituar faqën tonë, për çdo kërkes, ndihmë apo bashkëpunim të mundshëm mos hezitoni të na kontaktoni dhe ne do ti përgjigjemi shpejt kërkesës tuaj.

Sheshi “Adem Jashari”

Ndërtesa Aurora, Kati II, nr. 2

Thirr tani

+383 49 611 548 | +383 45 193 333

Email Adresa

[email protected]