T Consulting

T CONSULTING

Në ndihmë të biznesit tuaj

Kompani serioze e cila ofron shërbime kontabiliteti dhe konsulenc.

MIRËSEVINI NË T CONSULTING

Ju ofrojmë shërbime të kontabilitetit dhe konsulenc

T Consulting është gjithmonë afër biznesit tuaj duke ju ndihmuar dhe këshilluar vazhdimisht për ta sjellur biznesin tuaj në një pikë tejet profesionale.

Milaim Peci

Kontabilist i çertifikuar

Staf ekspert

Ne ju ofrojm kujdes nga një staf ekspertësh të cilët janë profesional në punën e tyre

Konsulta profesionale

Gjithmonë afër biznesit tuaj duke u munduar të bëjmë më të mirën

Ngritje financiare

Me ne ngritja e biznesit tuaj padyshim që është e suksesshme

Shërbime profesionale nëRegjistrimin e biznesitMbajtjen e librave të kontabilitetitKonsultime biznesorePlane për biznes

Me një staf të profesionalizuar dhe të çertifikuar jemi gjithmonë afër biznesit tuaj duke ju ndihmuar që të keni sukses të vazhdueshme në aspektin financiar.

Partnerët tanë

0 +

Klient

0 +

Projekte të përfunduara

0 +

Vite eksperiencë

T CONSULTING

Njihuni me ekipin

Me një staf të profesionalizuar dhe të çertifikuar jemi gjithmonë nën shërbimin tuaj duke u munduar ta ngrisim biznesin tuaj sa më lartë.

Milaim Peci

CEO & Kontabilist i çertifikuar

Llogaritni pagën nga bruto në neto dhe anasjelltas

Përmes platformës tonë ju do mund ta kalkuloni pagën tuaj nga bruto në neto dhe anasjelltas dhe ta kuptoni se sa para ndahen per tatime dhe kontribute dhe sa para ju takojn juve nga vendi i punës që keni

T CONSULTING

Po hasni në probleme me biznesin tuaj?

Kompania jonë është njëra nga kompanit më serioze dhe me e madhe që numron një numër të madh të klientëve të cilët përfitojn nga shërbimet tona të kontabilitetit dhe konsulencës.

Shumë e thjesht! - Juve ju duhet vetëm ta plotësoni formën e cilat gjendet ne faqën tonë fillestare apo tek kontakti, të shkruani informacionet e kërkuara dhe ta dërgoni mesazhin. Më pas ne do pranojm mesazhin tuaj dhe do ti përgjigjemi kërkesës tuaj duke ju ftuar në zyret tona apo edhe përmes kontaktit në telefon.

Keni probleme me biznesin? Na kontaktoni tani

Jemi në ndihmën tuaj duke hulumtuar reth biznesit dhe gjetjen e problemeve në të cilat ne mund të intervenojm duke evituar humbjet dhe sjellur suksesin